Kategorier
Allmänt

Hyra buss för transport i Stockholm

Att transportera massor av människor kan vara ganska knepigt. Genom att hyra buss och låta den gå i skytteltrafik mellan Stockholm och mässan kommer alla fram.

Tillsammans med flera andra företag inom hälsa har Anna satt ihop en mässa som innefattar kost, träning och behandlingar. Redan när de började planera hade de insett att lokaler centralt i Stockholm skulle bli för dyrt. Därför bestämde de sig för att använda lokaler som låg i en förort. Det var egentligen en hangar som var perfekt som mässområde.

De hade lyckats hyra ut alla montrar och hade sedan funderat på hur de skulle gå tillväga för att få alla människor ut till området. De gick lokalbussar men inte så ofta så att det skulle vara tillräckligt. Som ett alternativ kontaktade hon flera olika bussbolag för att se vad de hade att erbjuda.

Hyra buss, bästa alternativet

Ett av de bolag som hade bussuthyrning i Stockholm gillade hennes initiativ och erbjöd sig att köra mot en mindre summa för att hjälpa dem att lyckas med sin idé. Detta kom som en stor överraskning men var det bästa som kunde hända enligt Anna och hennes närmaste allierade. Nu skulle gästerna kunna komma ut till mässan gratis.

Mässdagens morgon var det febril aktivitet ute i hangaren. Alla företagare hade kommit tidigt för att sätta upp sina stånd. Bussarna från centralen i Stockholm skulle börja rulla klockan nio och trettio och en halvtimme senare öppnades mässan. Första bussen var fullproppad och likaså de följande. Plötsligt var mässan fylld av besökare. Busstransporterna hade varit en succé.