Kategorier
Inredning

Homestyling Stockholm – tips och råd 

Att sälja en bostad i Stockholm idag är inte längre den garanti för vinst som det var bara för några år sedan. Marknaden har förändrats. Du kan fortfarande sälja med vinst, men det kommer att krävas lite mer jobb och ansträngning från din sida. I den här texten tänkte vi ge några tips om hur du lyckas med detta. 

Ett tips handlar om homestyling i Stockholm och vikten av att visa upp en bostad på rätt sätt. Det är ett av de mest avgörande momenten: du säljer inte din livsstil – du ska sälja den livsstil som en spekulant vill leva i. Där gör homestyling i Stockholm skillnad. Med detta sagt, här kommer några tips kring din framtida försäljning: 

  • Rätt mäklare. För några år sedan såg man att många försäljningar skedde utan mäklare i Stockholm. Vilket också ger en fingervisning om hur het marknaden var. Idag så handlar det om att du måste göra ett mer aktivt val. Hur lång erfarenhet har mäklaren, hur pass väl kan han området – och i vilka kanaler kommer han att marknadsföra din bostad? 
  • Homestyling Stockholm. Som sagt, den här tjänsten får du inte missa. En utbildad och kunnig stylist kommer att ta fram det bästa i ditt hem – vilket sker genom att lufta upp, ta bort möbler och skapa rymd. Utöver detta så används även exempelvis attraherande inslag som designmöbler, snygga tavlor och andra detaljer. Vid homestyling i Stockholm kan även råd ges kring att måla om olika ytskikt. Skillnaden mellan en lyckad försäljning och en misslyckad sådan kan definitivt, i många fall, spåras till just homestyling. 
  • Rätt läge. Den här punkten hör ihop med att välja rätt mäklare. Vår poäng: våga vara lite motströms. Lägg ut din bostad när konkurrensen är som minst. Du vill vara bäst i klassen, eller hur?